Ny nettside med nettbutikk

Velkommen til min splitter nye nettside!

Velkommen til Strikkeredet.no!
Det er skikkelig gøy å kunne ønske velkommen til min egen nettside med nettbutikk ?

Under oppskrifter finner du mine design. Og under hvert design vil du finne mer informasjon og mange flotte bilder. Og du har selvsagt mulighet til å kjøpe oppskriften til hvert enkelt design ?

Her, under “Nyheter”, vil jeg legge ut informasjon nå det kommer nye design og oppskrifter, og andre nyheter jeg eventuelt ønsker å informere om.

Bli medlem i Strikkeredet mitt!
Medlemmene er de som først vil få vite om mine nye design, og få en liten sniktitt på hva som kommer. Og når jeg legger ut nye oppskrifter, vil de som er medlem i Strikkeredet få introduksjonsrabatt som ingen andre får ? Så kom og bli med, meld deg inn HER.

Hilsen Hilde
Strikkeredet Design