Ocean Waves- jakke

Her er mitt nyeste design: Ocean Waves- jakke ????En lekker og deilig strikkejakke med fletter ????

Denne strikkejakken blir så deilig nå utover høsten og vinteren! ❤️
Jeg ønsket meg en god og varm strikkejakke, som ville gi den samme gode følelsen som å krype inn i et deilig pledd ????
Det er akkurat slik denne jakken har blitt ???? Og den passer dessuten like godt enten du er på café, eller koser deg på hytta.

Jeg er, som mange vet, veldig glad i fletter ???? Jeg jeg synes det er ekstra lekkert med den brede fletten på hver side i fronten, som også utgjør en deilig krave i nakken. Fletten er med på å gi jakken den litt tykke, myke og luksuriøse følelsen. Fletten er dobbeltsidig, det vil si at den er lik på forsiden og baksiden. Slik at det som vises av baksiden på fletten er like pen som forsiden. Den samme dobbeltsidige fletten går igjen nederst på ermene, noe som gjør at du fint kan brett opp flettekanten om du ønsker, den er like pen å se på uansett.

Jakken på bildet er strikket med en tråd Shelter, Brooklyn tweed og en tråd Tilia, Filcolana. Jeg elsker det rustikke utseende som ullgarnet Shelter gir, samtidig som Mohairgarnet Tilia gjør jakken enda mer deilig og myk.

Men her er også mulighetene mange når det gjelder garnvalg. Strikkefastheten er 14 masker på 10 cm, så andre forslag er for eksempel:
Vams fra Rauma garn, Andes fra Drops garnstudio, Naturgarn fra Viking garn og Pus fra Du store Alpakka. Det vil også være mange garntyper som vil passe godt ved å bruke et Mohairgarn i tillegg.
Jeg har brukt pinne 7 for å oppnå denne strikkefastheten, så denne er rask å strikke.