Chiaogoo strikkepinner hos strikkeredet.no

Verdens beste pinner!

ChiaoGoo er mine absolutte favoritt-pinner, og etter min mening er de verdens beste pinner!
Jeg fikk et ChiaoGoo pinnesett i julegave for 2 år siden, og etter det har jeg faktisk ikke brukt pinner av noe annet merke. 
Jeg strikker alt fra tynne sjal til tykke jakker med disse pinnene.
Pinnene er akkurat passe spisse, de er gode å holde i, og garnet sklir lett, men heller ikke for lett.

Vaierene er også helt spesielle. Vaierene har ikke noe minne/memory, det vil si at selv om de bøyes eller snurres opp over tid, så er like rette og fine når de slippes opp igjen. De er veldig lett bøylige, og er ikke stive slik som mange andre vaiere er. Disse supergode vaierne gjør at disse pinnene også er helt perfekt å bruke til magic loop.

Les mer om de enkelte settene i nettbutikken.

Jeg har tatt inn et begrenset antall i første omgang, og foreløpig er det kun hele og halve sett jeg har for salg. 

Skulle det være tomt for noe av det du ønsker, og du vil sette deg på venteliste til neste leveranse, eller du har ønske om andre størrelser eller tilbehør, send meg en melding på Instagram @strikkeredet , eller send en e-post til post@strikkeredet.no

Frakten er inkludert ved kjøp over kr 650,-.