nyhet hos strikkeredet – håndlaget strikketilbehør i ekte lær

Jeg er som strikkere flest, nyttig og lekkert tilbehør er stas! 
Jeg er selvfølgelig opptatt av at tilbehøret skal være av god kvalitet på samme måte som jeg liker å designe med garn av god kvalitet.
Akkurat som en strikkegenser kan arves i generasjoner, vil også produkter laget i ekte lær vare i årevis. Det liker jeg!

Bak Tonny’s Leathercraft finner du Tonny, min kjæreste og ektemann gjennom 30 år. Han lager mange forskjellige skinnprodukter, alt sammen håndlaget og håndsydd, og i ekte lær. 
Tonny og jeg har inngått et samarbeid, og til oss strikkere lager han diverse strikketilbehør i lær som vil bli lagt ut for salg hos strikkeredet.no.

Prosessen bak våre skinnprodukter starter gjerne med at jeg legger frem ideer og ønsker til produkter.

Sammen diskuterer vi oss frem til hvordan designet skal se ut og hvilke funksjoner det skal ha. Deretter lager Tonny en prototype, ofte et par forskjellige varianter, kanskje med ulikt type skinn, eller litt forskjellige detaljer.

Jeg tester ut prototypene og ser om de fungerer som jeg ønsker, eller om vi må gjøre noen justeringer. Jeg vil jo kun tilby deg det aller beste!

Når vi har kommet frem til det endelige produktet, går Tonny i gang med å produsere. Produktene tar ofte tid å lage, siden alt er håndlaget fra bunnen av, men da kan vi garantere god kvalitet.

Alle lærprodukter fra Tonny’s Leathercraft er håndlaget og håndsydd. Læret skjæres først til rett størrelse. Deretter må læret behandles, og kantene skjæres og glattes. Eventuelle sømmer syes for hånd. Til sist monteres knapper og spenner.

Det er skikkelig luksus å få lekkert tilbehør som er akkurat slik jeg ønsker meg det, av fantastisk kvalitet.