Nyheter fra ChiaoGoo i nettbutikken!

ChiaoGoo har nettopp lansert noen nye, helt fantastiske vaiere, og disse kan du allerede nå finne i nettbutikken her!
De nye sølvfargede vaierne er like bøyelige og helt uten minne som de røde vaierne ChiaoGoo er så kjent for. Og i tillegg har de en spinnefunksjon i overgangen mellom vaieren og pinnetuppen, slik som på vaierne som du finner i Bambus-settene. Så her får du det beste fra begge vaiere, samlet i én!
Utvalget av vaiere finner du her.

Jeg har også fått inn flere forskjellige mm-tykkelser på løse/utskiftbare pinnetupper i kirurgisk stål, altså de samme pinnetuppene som finnes i de flotte Twist Lace- settene. Jeg har tatt inn litt forskjellige tykkelser i 3 forskjellige lengder, 8 cm, 10 cm og 13 cm.
Alle de forskjellige pinnetuppene finner du her.

I videoen nedenfor viser jeg deg flere detaljer om nyhetene.