Nye «Mini Waves» design er lansert

Denne nyheten har jeg gledet meg så utrolig mye til å dele med dere!
Mini Waves lue, votter og poncho er en nydelig serie for barn og ungdom. De har alle den samme flotte dobbeltsidige fletten.  Alle 3 oppskriftene kan kjøpes enkeltvis, men de kan også kjøpes samlet i ett hefte. 
Heftet får du til en super pris, du sparer faktisk hele 28% i forhold til om du kjøper alle 3 oppskriftene enkeltvis!

Mini Waves Poncho
Ponchoen har nydelige og dekorative fletter. Ponchoen er også spesiell fordi den kan brukes på to måter. (Se bildet nedenfor)
Ponchoen er deilig å bruke nesten uansett årstid. Strikkefastheten er 17m/10 cm. Du kan variere mye etter som hvilket garn du bruker.
Strikker du den i f.eks Lettlopi, så får den en ganske tett og fast strikk, den blir varm og deilig, og nydelig å bruke både høst, vinter og vår.
Strikket i f.eks Drops Air, blir den noe lettere og ikke fullt så fast, og er deilig å bruke året rundt, enten det er litt mildere vinterdager, eller kjølige sommerkvelder. 
Strikket i f.eks dobbel Mjuk, blir den litt løsere og luftigere, og den passer kjempefint både vår, sommer og høst.

Mini Waves Lue
Lue med dobbeltsidig flette nederst. Fletten som brettes dobbelt er like fin på begge sider, og det gjør at du kan selv velg hvor bred brem du vil ha. Uten oppbrett vil luen få en mer «baggy» fasong.

Mini Waves votter
Vottene har den samme flotte fletten, og også denne kan brettes dobbelt om du ønsker. 

«Frosty Waves hals» – nytt design og ny garnpakke!

Her er mitt splitter nye design, «Frosty Waves- hals»!

At jeg elsker fletter er ingen hemlighet, og jeg har lenge ønsket meg en hals i samme stil som «Frosty Waves»- votter og lue.

Og jeg må bare si at jeg er superfornøyd med min nye hals!Oppskrift på norsk


Pattern in English

Frosty Waves»- hals er pen og feminin, og skikkelig deilig å ha på.

Den har de samme flotte dobbeltsidige flettene som resten av designene i «Frosty Waves»-serien. I tillegg har den perlestrikk. Den er derfor akkurat like flott på begge sider!

«Frosty Waves hals» får du nå også som garnpakke hos Charmis.no! 

Garnpakken inneholder garnet «Mjuk», som er 100% ull. Mjuk får du i hele 79 forskjellige farger! Halsen på bildene er strikket i den nydelige fargen «Italiensk rød». 


Klikk her for garnpakke hos Charmis.no

«Frosty Waves»- lue, votter og hals, alle er strikket i Mjuk, fargen «Italiensk rød» 

«Frosty Waves» – hals, lue og votter som garnpakker hos Charmis.no!

Det er så utrolig gøy å kunne fortelle at du nå finner garnpakker med både hals, lue og votter i «Frosty Waves» serien, hos Charmis.no.

Jeg har her strikket i den nydelige fargen «Italiensk rød».

Garnpakkene inneholder det deilige garnet «Mjuk», som er 100% ull. Og hos Charmis.no får du Mjuk i hele 79 forskjellige vakre farger! 

Her kan alle finne en favoritt – eller flere!

Bilde fra Charmis.no

«Mini Waves jakke» – ny oppskrift ute i nettbutikken!

Mini Waves Jakke

«Mini Waves jakke» er en kjempesøt jakke til barn!
Den er lekker å ha over penkjolen, og samtidig er den like fin til hverdagsantrekket.

Jakka er deilig myk og varm ❤️ Den som er avbildet her og i oppskriften er strikket i en tråd «Loft» fra Brooklyn Tweed og en tråd «Tilia» fra Filcolana. Her er det mange muligheter for valg av garn, både med enkel og dobbel tråd. Strikkefastheten er 17 masker på 10 cm, så for eksempel Drops Air, Lettlopi, Sandnes Garn Kos og mange andre vil egne seg like bra.

Jeg har valgt å bruke kun én knapp som holder jakken sammen over brystet. Jeg har også valgt å bruke en diskré hempe, slik at jakken vil være like fin når den er åpen.

Oppskriften på norsk finner du her.
Og oppskrift på engelsk er her.

Oppskriften inneholder størrelser 3-12 år.

Ocean Waves- jakke

Her er mitt nyeste design: Ocean Waves- jakke ????En lekker og deilig strikkejakke med fletter ????

Denne strikkejakken blir så deilig nå utover høsten og vinteren! ❤️
Jeg ønsket meg en god og varm strikkejakke, som ville gi den samme gode følelsen som å krype inn i et deilig pledd ????
Det er akkurat slik denne jakken har blitt ???? Og den passer dessuten like godt enten du er på café, eller koser deg på hytta.

Jeg er, som mange vet, veldig glad i fletter ???? Jeg jeg synes det er ekstra lekkert med den brede fletten på hver side i fronten, som også utgjør en deilig krave i nakken. Fletten er med på å gi jakken den litt tykke, myke og luksuriøse følelsen. Fletten er dobbeltsidig, det vil si at den er lik på forsiden og baksiden. Slik at det som vises av baksiden på fletten er like pen som forsiden. Den samme dobbeltsidige fletten går igjen nederst på ermene, noe som gjør at du fint kan brett opp flettekanten om du ønsker, den er like pen å se på uansett.

Jakken på bildet er strikket med en tråd Shelter, Brooklyn tweed og en tråd Tilia, Filcolana. Jeg elsker det rustikke utseende som ullgarnet Shelter gir, samtidig som Mohairgarnet Tilia gjør jakken enda mer deilig og myk.

Men her er også mulighetene mange når det gjelder garnvalg. Strikkefastheten er 14 masker på 10 cm, så andre forslag er for eksempel:
Vams fra Rauma garn, Andes fra Drops garnstudio, Naturgarn fra Viking garn og Pus fra Du store Alpakka. Det vil også være mange garntyper som vil passe godt ved å bruke et Mohairgarn i tillegg.
Jeg har brukt pinne 7 for å oppnå denne strikkefastheten, så denne er rask å strikke.

Samstrikk av Ocean Waves genser

Bli med på samstrikk av
Ocean Waves genser!

Når du klikker på knappen under, kommer du til samstrikkgruppa på facebook. (Husk at du må ha kjøpt oppskrift for å få innslipp i gruppa)

 Samstrikk er så morsomt! 😃

Jeg har nettopp startet på en ny Ocean Waves genser, og det er veldig gøy om du har lyst til å strikke den sammen med meg! 😃

Vi har en egen facebookgruppe for samstrikken, der vi inspirerer, motiverer og heier på hverandre. 

Samstrikken varer ut september. Du kan melde deg på når som helst så lenge samstrikken varer. Og du kan selvsagt bli med selv om du allerede har startet på genseren fra før. Det er heller ingen krav til at du skal bli ferdig i løpet av samstrikken 😃 

Premier er alltid gøy! 🏅
Jeg trekker en premie i august og en i september, blant de som deler bilder i samstrikk-gruppa 🎁 

For å bli med i samstrikk-gruppa, må du ha kjøpt oppskriften først. Deretter melder du deg inn i  facebookgruppa: «Samstrikk av Ocean Waves genser», som du finner link til i boksen ovenfor.

Gleder meg til å se deg i samstrikkgruppa! 😃🧶

Ny nettside med nettbutikk

Velkommen til min splitter nye nettside!

Velkommen til Strikkeredet.no!
Det er skikkelig gøy å kunne ønske velkommen til min egen nettside med nettbutikk ?

Under oppskrifter finner du mine design. Og under hvert design vil du finne mer informasjon og mange flotte bilder. Og du har selvsagt mulighet til å kjøpe oppskriften til hvert enkelt design ?

Her, under «Nyheter», vil jeg legge ut informasjon nå det kommer nye design og oppskrifter, og andre nyheter jeg eventuelt ønsker å informere om.

Bli medlem i Strikkeredet mitt!
Medlemmene er de som først vil få vite om mine nye design, og få en liten sniktitt på hva som kommer. Og når jeg legger ut nye oppskrifter, vil de som er medlem i Strikkeredet få introduksjonsrabatt som ingen andre får ? Så kom og bli med, meld deg inn HER.

Hilsen Hilde
Strikkeredet Design

%d bloggere liker dette: