Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Strikkeredet design sitt nettsted og nyhetsbrev. Strikkeredet design – T. Sørum Invest AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn.

1. Om nettstedet www.strikkeredet.no

Nettstedet www.strikkeredet.no eies og drives av T. Sørum Invest AS, org.nr. 990311765.
Adresse: Alvedansen 4, 3055 Krokstadelva.
Nettsiden er utarbeidet i samsvar med norske personvernprinsipper.

Formålet med nettstedet er å gi kunder mulighet til å se og kjøpe Strikkeredet design sine strikkeoppskrifter over internett.

Opplysninger som samles inn, lagres på egne servere som driftes av våre databehandlere. Det er kun Strikkeredet design – T. Sørum Invest AS med underleverandører som har tilgang til opplysningene som samles inn.
Våre databehandlere er:
WordPress – Woocommerce netthandel.
Domeneshop – serverdrift.

En egen databehandleravtale mellom Strikkeredet design og databehandlerne regulerer hvilken informasjon de har tilgang til og hvordan den skal behandles.

2. Personopplysninger som samles inn

Når kunden handler hos Strikkeredet design, lagrer vi følgende personopplysninger :
– Navn
– Adresse
– E-postadresse

Opplysningene trenger vi for å levere varene til kunden, og for å kunne formidle ved behov oppdateringer/rettelser på oppskrifter som kunden har kjøpt.
Vi er også pålagt å oppbevare informasjonen i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering. Strikkeredet design – T. Sørum Invest AS er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Når kunden besøker nettsiden samlet automatisk visse opplysninger om han eller hun sin enhet og nettleser. Personopplysninger og informasjon ang varen kunden har kjøpt blir lagret og brukt til å lage statistikker over salg. Salgsstatistikker viser hvilke oppskrifter kundene er interessert i, hvor mange personer som besøker hvilke sider, hvilke nettsider brukerne kommer fra, hvilken nettleser og medium som benyttes, hvor lenge besøket varer. Dette gjør det mulig for oss å bedre tilpasse våre nettsider etter kundegruppens ønsker og behov.

3. Hvordan opplysninger samles inn
  • Registrering av kundekonto/«Min konto»
    For å handle hos Strikkeredet design må kunden opprette en brukerkonto. På denne måten vil kunden alltid ha tilgang til sine tidligere kjøpte oppskrifter på sin konto.
    For å opprette en brukerkonto hos oss, må kunden oppgi navn, adresse og e-post-adresse.
  • Nyhetsbrev
    På vår nettside kan brukere registrere seg som mottaker av vårt nyhetsbrev på e-post. Påmelding til nyhetsbrev fra Strikkeredet design er frivillig, gratis og ikke bindende. Det er mulig å si opp abonnementet når som helst.
  • Betaling
    – Paypal brukes til håndtering av betalinger når Paypal blir valgt som betalingsløsning av kunden. Paypal sine personvernopplysninger finnes her: https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/ua/privacy-prev
    – Stripe brukes til håndtering av betaling via kredittkort når Stripe blir valgt som betalingsløsning av kunden. Stripe sine personvernopplysninger finnes her:
    https://stripe.com/en-no/privacy
  • Google Analytics
    Google Analytics benyttes for statistikker for nettsiden. Dette for at Strikkeredet design skal kunne gi brukeren en best mulig besøksopplevelse på nettsiden, og lettere kunne tilpasse nettsiden og tilbud etter kundens ønsker. Google Analytics sine personvernopplysninger finnes her: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=no
  • Webanalyse og informasjonskapsler (Cookies)
    Data blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Informasjonskapsler henter også inn informasjon som hjelper oss med å forbedre nettsiden, slik at kundene våre skal få en så god brukeropplevelse som mulig. Blant annet registreres hvilke nettsider som sender brukere inn på siden vår, hvor mange som besøker oss, og hvilke sider som er populære. En såkalt «permanent informasjonskapsel» kan i tillegg kjenne igjen brukeren neste gang han/hun besøker nettbutikken vår, men hvis kunden ønsker det kan han/hun slette informasjonskapsler i nettleseren sin etter gjennomført bestilling. Dette er standard teknologi som benyttes på de fleste nettsteder i dag.
4.  Om deling av personopplysninger/utlevering til tredjeparter

Strikkeredet design misbruker ikke brukerens/kundens personlige opplysninger. Vi hverken selger, bytter eller videreformidler våre kunders opplysninger videre til andre tredjeparter enn de som er nevnt over. Og disse bedriftene har ikke lov til å bruke denne informasjonen til noe annet enn å utføre tjenester for oss.

5. Hvordan slettes informasjonen

Kunden kan når som helst kontakte Strikkeredet design for å få sine personlige opplysninger slettet, eller korrigert. Kontakt oss på e-post: post@strikkeredet.no, eller pr post (se adresse nederst i dette dokumentet).

6. Kundens rettigheter

Kunden har rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om seg. Hvis opplysningene er feil kan han/hun be om at opplysningene rettes eller fjernes. Vi kan ikke fjerne personopplysningene dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, som f.eks. bokføringsregler.

Dersom kunden/brukeren mener at Strikkeredet design – T. Sørum Invest AS ikke har overholdt sine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har han/hun rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no 

7. Kontaktinformasjon

Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om vår bruk av personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss.

Strikkeredet design
T. Sørum Invest AS
Org. Nummer: 990311765 MVA
E-post: post@strikkeredet.no 
Nettsted: www.strikkeredet.no
Adresse: Alvedansen 4, 3055 Krokstadelva

%d bloggere liker dette: