Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: http://strikkeredet.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Vi samler inn opplysninger om deg når du handler i vår nettbutikk, oppretter kundekonto, sender inn skjema for å motta nyhetsbrev/melde deg inn i vår kundeklubb, eller når du sender e-post til oss. Opplysningene vi samler inn er:
– Navn,
– Adresse,
– E-postadresse,
Denne informasjonen er vi pålagt å oppbevare i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering, og eventuell garanti- og returhåndtering. Vi er ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med norsk lov. Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler i utgangspunktet ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder samarbeidspartnere tilknyttet tjenestene, blant annet STRIPE som trenger enkelte opplysninger for å kunne levere tjenester til oss eller til deg, f.eks. for frakt og betaling. Disse bedriftene har ikke lov til å bruke denne informasjonen til noe annet enn å utføre tjenester for oss. Vi vil også kunne utlevere opplysninger i enkelttilfeller pålagt ved lov eller av offentlig myndighet.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet kan du be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

%d bloggere liker dette: